Извънредно - ОУ" Христо Смирненски"

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Извънредно

13.03.2020      ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ    в   РБ                                                                                      
петък                                                                                                                                                                
     ВАЖНО: Във връзка с въвеждането на извънредно положение в Република България (от 13 март до 13 април) и със заповед на министъра на здравеопазването, учебните занятия в страната се преустановяват до 29 март (включително).

Уважаеми родители и ученици,

Във връзка с въвеждането на извънредно положение в Република България (от 13 март до 13 април) и със заповед на министъра на здравеопазването, учебните занятия в страната се преустановяват до 29 март (включително).

Преустановяват се и всички извънкласни дейности – занимални, клубове, зелени училища, екскурзии и други.

Мерките са във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавируса и обявеното извънредно положение. Срокът и обхватът на мерките може да бъде променян в зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната.
Ще направим всичко възможно децата и учениците да напредват с учебния материал като организираме "учене от разстояние". Всеки учител ще подава информация, уроци, текстове, задачи за самостоятелна работа и др. към своите ученици през затворените групи във фейсбук, сайта на училището и електронния дневник. Нека заедно да преодолеем ситуацията и да помогнем на децата си. Следете дали изпълняват поставените задачи и справят ли се с материала. Заедно ще успеем! Бъдете здрави
 
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню